Mina olen bakelin pagaristuudio omanik ja pagar evelin küttis. 

minu kirg on toit ja kõik selle juurde kuuluv. armastan küpsetada.

 Minu kodulinn on Rapla ja olen alati unistanud, et Raplas oleks üks armas ja hubane kohvik parima kohvi ja värskete saiakestega. 

 Bakelin (Bake + Evelin) sündis 2020. aasta kevadel, kui ma kokanduse õpingute raames esimest korda pärmitaignaga küpsetades enda jaoks täiesti uue maailma avastasin.

Minu armastus taigna valmistamise ja küpsetamise vastu süvenes ning see tõukas mind elus uuele teele – tegin tööelus kannapöörde.

Oman küll majanduslikku kõrgharidust, kuid kirg toidu- ja pagarimaailma vastu viis mind uuesti kooli. Täna on mul nii koka ning pagari kutsed. 2024 kevadel tunnustati mind kõrgete ostustega meisterpagariks.

2023. aasta kevadel täitsin oma unistuse ja avasin Rapla kesklinnas pisikese Bakelin Pagaristuudio, mis kasvas välja koduse garaažistuudio ideest.

Minu suurim kirg on juuretisega pagaritoodete valmistamine.

Bakelin signatuur rukkileiva ja hapusaia pakkumist kogukonnale pean samuti oma väikese unistuse täitumiseks.

Kasutan alati parimat toorainet ning uusimaid tehnoloogiaid, arendades välja päris oma tooteid.

mulle meeldib inimestega suhelda ja oma oskusi edasi anda. Nii on orgaanilist teed mööda sündinud ka minu küpsetuskoolitused ja muud toredad sündmused bakelin pagaristuudios.